#facialmask medias



NuVanity (@nu.vanity)


TRIVIA: Glacial Marine Mud Mask 🗣 This mud mask has a very interesting history. Potters once used it to make pots but because the mud particles were too fine, it did not work for pottery however the potters did notice that their hands got softer and firmer. 😍 This mud mask features deep-sea mud that contains over 50 minerals and sea botanical extracts that work on cleansing and firming your skin. It can be used to shrink pore size, remove dirt and oil from pores and firm and soften the skin texture. It’s also safe-allergy free and dermatologist tested and deemed suitable for all skin types. Looks like someone is using the Glacial Marine Mud facial mask all over his body! 😂 Message me for more info!❤️ Available in sachets. 😉 #NuVanity #MissVanityNushop #glacialmarinemud #glacialmarinemudmask #mudmask #epoch #facialmask #face #entrepreneur #entrepreneurship #business #motivated #ladyboss #likeaboss #bossbabe #mompreneur #mompreneurship #hustle #grind #workfromhome #workfromphone #onlinebusiness #fierce #goals #freeonlinebusiness #businessopportunity #freebusineopportunity

Lumos (@lumos.mask)


Siapa sih yang nggak tau Innisfree? Yaa at least pernah denger lah ya. Ini adalah "My Real Squeeze Mask" sheetmask dari Innisfree yang merupakan kemasan baru dari "It's Real Squeeze Mask" dengan kandungan yang pastinya lebih kaya. Sheetmask ini terdiri dari 18 variant yang terbagi menjadi 3 tipe sheetmask. Rich Cream Type - Rice : makes dull skin clear and transparent - Ginseng : brings vitality and energy to tired skin to leave it moisturized and healhty - Acai Berry : makes the skin resilent and full of life - Coconut : makes rough and dry skin become moisturized and smooth - Shea Butter : deeply moisturizes dry and tight skin - Oatmeal : makes rough and dry skin become moisturized and smooth . . . . . . . #lumosmask #facemask #facialmask #jualmaskerwajah #maskerwajah #jualmaskerbali #jualmaskerkorea #masksheet #jualmasksheet #sheetmask #jualsheetmask #jualinnisfree #jualinniesfreesheetmask #innisfreesheetmask #jualinnisfreebali #myrealsqueezemask #olshopbali

cccccmakeup (@cccccmakeup)


-180220- 近日在使用中的面膜☝️ - ⚪️豐台灣 蘆薈絲瓜 這款面膜之前我超愛 效果跟我最愛的霓淨思差不多 但這次在機場買的跟之前差很多 精華液超少很容易乾掉 最近被打入冷宮😶 (是機場跟外面門市賣的有差?) - ⚪️霓淨思 雷公根甘草補水面膜 這款一直都是我的摯愛❤️ 精華液很多又保濕有感! 味道是淡淡的甘草味 裡面沒有輔助的那兩張紙很棒! (敷過面膜的應該知道我在說哪兩張紙😂) 又常常買一送一✔️ - ⚪️霓淨思 冰河醣蛋白x神經醯胺潤澤保濕面膜 這款是買上面那款的時候送的 有比較明顯的香味 保濕效果沒有上面那款好 但一樣精華液超多👍 - 我真的話多到爆哈哈哈 打完收工✔️ - #neogence #霓淨思 #豐台灣 #蘆薈絲瓜 #面膜 #facialmask #mask #skincare #makeup #beauty #cccccmakeupshare #lifestyle

Lumos (@lumos.mask)


Siapa sih yang nggak tau Innisfree? Yaa at least pernah denger lah ya. Ini adalah "My Real Squeeze Mask" sheetmask dari Innisfree yang merupakan kemasan baru dari "It's Real Squeeze Mask" dengan kandungan yang pastinya lebih kaya. Sheetmask ini terdiri dari 18 variant yang terbagi menjadi 3 tipe sheetmask. Moisturizing Essence Type - Aloe : protects tired skin against external stimulants to help soothe and calm - Manuka Honey : thoroughly replenishes moisture on dry and rough skin - Fig : makes dull skin smooth and clear - Tomato : makes tired skin clear and vibrant - Cucumber : replenishes moisture on dry skin - Pomegranate : makes the skin plump and radiant . . . . . . . #lumosmask #facemask #facialmask #jualmaskerwajah #maskerwajah #jualmaskerbali #jualmaskerkorea #masksheet #jualmasksheet #sheetmask #jualsheetmask #jualinnisfree #jualinniesfreesheetmask #innisfreesheetmask #jualinnisfreebali #myrealsqueezemask #olshopbali

Lumos (@lumos.mask)


Siapa sih yang nggak tau Innisfree? Yaa at least pernah denger lah ya. Ini adalah "My Real Squeeze Mask" sheetmask dari Innisfree yang merupakan kemasan baru dari "It's Real Squeeze Mask" dengan kandungan yang pastinya lebih kaya. Sheetmask ini terdiri dari 18 variant yang terbagi menjadi 3 tipe sheetmask. Refreshing Water Type - Green Tea : keeps dry skin moisturized - Rose : makes the skin smooth and radiant - Lime : makes the skin bright and transparent - Tea tree : makes the skin clean and clear - Broccoli : makes dull skin clear and supple - Bamboo : makes dry skin moisturized . . . . . . . #lumosmask #facemask #facialmask #jualmaskerwajah #maskerwajah #jualmaskerbali #jualmaskerkorea #masksheet #jualmasksheet #sheetmask #jualsheetmask #jualinnisfree #jualinniesfreesheetmask #innisfreesheetmask #jualinnisfreebali #myrealsqueezemask #olshopbali

Yuan👩🏻‍🎨 (@yuansterdays)


Granny, I think we're traveling in the ocean. 20"×16" #yuansterdaysart . . . The most part of my childhood was taken care of by my granny. About the same time but last year, I went back to Hefei, that was about few months since she started to have hard time to recognize us. The evening before my flight back to US, I couldn't tell her the truth because I became the only grandchild she could remember. She kept asking me if I would be around for Chinese New Year, I had to say yes, then my mom put the facial masks on our faces, said good night. Now it's another New Year, can I take you to travel to the universe? . . . #contemporaryart #mixedmedium #art #artwork #painting #fluidart #oilpainting #fineart #granny #visualsoflife #creativeart #artlove #facialmask #artsoul #love #prayforher #artresin #artworld #modernart #artist #details #masterpiece #storyteller

Aroma Herbal (@aroma_herbal)


❤️ NAJBOLJŠE MASKE ZA OBRAZ ❤️ z botoks učinkom z divjo češnjo z arganovim oljem z izvornimi celicami švicarskega jabolka za nečisto najstniško kožo proti staranju proti pigmentnimi madeži Ne vsebujejo umetnih konzervansov, barvil in škodljivih snovi. Pojdite na www.aroma-herbal.com, kliknite na PROFESIONALNI IZDELKI in nato MASKE IN OBLOGE. #AromaHerbal https://www.aroma-herbal.com/profesionalni-izdelki/maske-in-obloge

aMuse Saloon and SPA (@amuse_saloon)


✨ Skin alert ✨ Schimbarile de temperatura si umiditatea iti agreseaza tenul. Daca te gandesti sa iti programezi tratamentul facial, este momentul ideal. Pielea ta va straluci si isi va recapata fermitatea. Contacteaza-ne pentru detalii ☎️ 031/ 422.60.80 📞 0754.939.794

Lumos (@lumos.mask)


Yass jadi Lumos hadir menyediakan berbagai macam face mask dari sheet mask, sleeping mask, peel off mask, clay mask, sampai charcoal mask dari berbagai merk. Saat ini memang Lumos masih muter muter dulu di ranah sheet mask nih, dear. Karena sheet mask adalah face mask yang paling gampang dipake dan hasilnya bisa dilihat saat itu juga! Untuk face mask tipe lain dan merk lain menyusul ya! So welcome ya, dears! Lotta love, Lumos . . . . . . . . . #lumosmask #facemask #facialmask #jualmaskerwajah #maskerwajah #jualmaskerbali #jualmaskerkorea #masksheet #jualmasksheet #sheetmask #jualsheetmask #olshopbali

Lumos (@lumos.mask)


Kenapa face mask? Ya kenapa enggak, kan? Face Mask itu diciptakan untuk semua orang, dears. Mau cewek, cowok, mau punya tipe kulit kaya kilang minyak, atau sekering gurun sahara, semua bisa pake face mask. Product skin care terbaik yang ada di luar sana itu ya Face Mask, karena dia bisa secara khusus menangani masalah yang ada di kulit kamu, dears! Dari sheet mask yang paling ringan bisa dipake hampir setiap hari, sampai clay/charcoal mask yang dipake seminggu sekali. Udah makenya gampang, nggak ribet, dan masker wajah yang tepat bakalan ngasi hasil yang tepat pula di wajah sayangku semua. Emang Face Mask bisa apa aja sih? Face mask memang bukan produk utama yang bakal sayangku masukkan dalam list skin care. Tapii, facemask itu adalah skin care yang sudah ada sejak jaman dulu. Siapa coba yang nggaktau Cleopatra? Nah itu dia! Cleopatra yang dikenal sebagai perempuan paling cantik dalam sejarah itu pake apa sih sampai secantik itu? Selain mandi susu + madu, beliau dikatakan rajin maskeran dears. Apalagi pake masker yang sesuai sama kebutuhan kulit, dan rutin tentunya ya, pasti hasilnya akan maksimal. Bisa DIY atau kalau sayangku lagi males silakan kunjungi Lumos dan dapetin apa yang sayangku butuhin! . . . . . . . #lumosmask #facemask #facialmask #jualmaskerwajah #maskerwajah #jualmaskerbali #jualmaskerkorea #masksheet #jualmasksheet #sheetmask #jualsheetmask #olshopbali

Lumos (@lumos.mask)


Hi, Dears! Perkenalkan dulu kami Lumos. Lumos apa sih? Jadi Lumos itu diambil dari salah satu mantra dalam film Harry Potter yang fungsinya untuk membuat cahaya. Nah Lumos hadir di sini pun fungsinya hampir sama lah, lebih tepatnya sih ingin membantu supaya kulit sayangku semua lebih bercahaya! Gimana dears nyambung nggak? Nggak ya? Yauda gapapa kita bakalan tetep lanjut. Wqwq. Wah gimana caranya tuh supaya kulit lebih bercahaya? Face Mask! . . . . . #lumosmask #facemask #facialmask #jualmaskerwajah #maskerwajah #jualmaskerbali #jualmaskerkorea #masksheet #jualmasksheet #sheetmask #jualsheetmask #olshopbali

The HellSmart Company (@thehellsmartcompany)


#StiaiCa... De la mastile faciale pe baza de #plante, #legume si #fructe, in ziua de azi, pentru ca #tehnologia intra tot mai puternic si pe partea de #cosmetica personala, din confortul casei, ajung sa se economiseasca #timp, #energie, #bani. >> #NOU #New #cosmetica #PlaySkin #HellSmart #mascafaciala #facial #facialmask #infrumusetare #beauty #rasfat #descopera #discover #sale #discount #reduceri #reducere #instacool #instamask #instabeauty

By Eggs (@byeggs)


HAPPENING TONIGHT: We have been receiving many requests for an IG live to showcase our bestselling clay masks! 🍉 will be showcasing our Clay Masks LIVE AT 8PM! #byeggs #foodforyourskin #mygelatoface

logo

We are working more and more every day to observe what purpose people use to Instagram and to share these statistics with people all over the world.

Contact with us

© 2018 Picgurum. This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.