#hargapromosi medias



GLITTZGLOW (@glittzglow_ida)


Memang betul lah kesan tak sampai 1 bulan pun dah berhasil. Sebab akak ni hanya 7 biji je dah rasa. Happy betul die 😍 . . #kulit bersih, #licin & #parut j€rawat pun dah pudar 🤗 . 📲+6013-4930050 #CerahSeawal6Hari #wajahberjerawat #mukakusam #glittzglowtestimoni #testimoniberjaya #hargapromosi #jerawatbatu #jeragathitam #parut #mukagelap #putihseluruhbadan #putihtampainjection #tipscantik #jomberubah #wanitacantik

Sihat > Kurus > Cantik (@chanteq_bymizsshu)


YOUTH SKINCARE, BAKAL MENJADI FENOMENA !! . YOUTH Skincare ni merupakan set penjagaan wajah dari Shaklee yang akan menggantikan Nutriwhite and Enfuselle skincare. . Seriously Set Penjagaan Kulit Youth Shaklee memang sangat best and better than the previous skincare sebab ianya adalah produk yang berkualiti premium tapi dijual pada harga yang sangat berbaloi. . Jom saya kongsikan tentang set penjagaan kulit terbaru daripada Shaklee iaitu Youth. . Mengandungi 6 PRODUK PENJAGAAN KULIT YANG TERBAIK: . 🎈Luminous Gel Oil Cleanser - membersih, menghalus dan menyediakan kulit kita secara lembut untuk wajah yang lebih berseri . 🎈Perfecting Skin Toner - membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit. . 🎈Youth Activating Serum - menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih berseri dan lebih muda . 🎈Age Defense Moisturizer (SPF50) - melindungi, menyuburkan dan melembapkan kulit serta meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit . 🎈Advanced Renewal Night Cream - menyokong proses pembaharuan sel kulit agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri . 🎈Radiance C + E - berfungsi untuk rawatan khusus untuk kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus . 7 KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE: . ✅ Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 ‘patent pending’. . ✅ Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 2500 jenis bahan kimia berbahaya. . ✅ Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit. . ✅ Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda. . ✅ Produk ‘Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan. . ✅ Bebas kekejaman ke atas haiwan. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian. . ✅Bebas Gluten . No wonder Shaklee berani jamin yang Youth Skincare ni 100% BERKESAN. You should try 😎😎 . @chanteq_bymizsshu 0182447995 . #myyouthshaklee #youthskincare #100%berkesan #hargapromosi #youthpromosi #youth #youthklang #youthcodklang #youthcodshahalam #sedekadmuda #lookingbeautifulbeyouthful

Sihat > Kurus > Cantik (@chanteq_bymizsshu)


YOUTH SKINCARE, BAKAL MENJADI FENOMENA !! . YOUTH Skincare ni merupakan set penjagaan wajah dari Shaklee yang akan menggantikan Nutriwhite and Enfuselle skincare. . Seriously Set Penjagaan Kulit Youth Shaklee memang sangat best and better than the previous skincare sebab ianya adalah produk yang berkualiti premium tapi dijual pada harga yang sangat berbaloi. . Jom saya kongsikan tentang set penjagaan kulit terbaru daripada Shaklee iaitu Youth. . Mengandungi 6 PRODUK PENJAGAAN KULIT YANG TERBAIK: . 🎈Luminous Gel Oil Cleanser - membersih, menghalus dan menyediakan kulit kita secara lembut untuk wajah yang lebih berseri . 🎈Perfecting Skin Toner - membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit. . 🎈Youth Activating Serum - menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih berseri dan lebih muda . 🎈Age Defense Moisturizer (SPF50) - melindungi, menyuburkan dan melembapkan kulit serta meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit . 🎈Advanced Renewal Night Cream - menyokong proses pembaharuan sel kulit agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri . 🎈Radiance C + E - berfungsi untuk rawatan khusus untuk kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus . 7 KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE: . ✅ Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 ‘patent pending’. . ✅ Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 2500 jenis bahan kimia berbahaya. . ✅ Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit. . ✅ Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda. . ✅ Produk ‘Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan. . ✅ Bebas kekejaman ke atas haiwan. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian. . ✅Bebas Gluten . No wonder Shaklee berani jamin yang Youth Skincare ni 100% BERKESAN. You should try 😎😎 . @chanteq_bymizsshu 0182447995 . #myyouthshaklee #youthskincare #100%berkesan #hargapromosi #youthpromosi #youth #youthklang #youthcodklang #youthcodshahalam #sedekadmuda #lookingbeautifulbeyouthful

Sihat > Kurus > Cantik (@chanteq_bymizsshu)


YOUTH SKINCARE, BAKAL MENJADI FENOMENA !! . YOUTH Skincare ni merupakan set penjagaan wajah dari Shaklee yang akan menggantikan Nutriwhite and Enfuselle skincare. . Seriously Set Penjagaan Kulit Youth Shaklee memang sangat best and better than the previous skincare sebab ianya adalah produk yang berkualiti premium tapi dijual pada harga yang sangat berbaloi. . Jom saya kongsikan tentang set penjagaan kulit terbaru daripada Shaklee iaitu Youth. . Mengandungi 6 PRODUK PENJAGAAN KULIT YANG TERBAIK: . 🎈Luminous Gel Oil Cleanser - membersih, menghalus dan menyediakan kulit kita secara lembut untuk wajah yang lebih berseri . 🎈Perfecting Skin Toner - membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit. . 🎈Youth Activating Serum - menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih berseri dan lebih muda . 🎈Age Defense Moisturizer (SPF50) - melindungi, menyuburkan dan melembapkan kulit serta meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit . 🎈Advanced Renewal Night Cream - menyokong proses pembaharuan sel kulit agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri . 🎈Radiance C + E - berfungsi untuk rawatan khusus untuk kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus . 7 KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE: . ✅ Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 ‘patent pending’. . ✅ Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 2500 jenis bahan kimia berbahaya. . ✅ Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit. . ✅ Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda. . ✅ Produk ‘Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan. . ✅ Bebas kekejaman ke atas haiwan. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian. . ✅Bebas Gluten . No wonder Shaklee berani jamin yang Youth Skincare ni 100% BERKESAN. You should try 😎😎 . @chanteq_bymizsshu 0182447995 . #myyouthshaklee #youthskincare #100%berkesan #hargapromosi #youthpromosi #youth #youthklang #youthcodklang #youthcodshahalam #sedekadmuda #lookingbeautifulbeyouthful

Sendayu Tinggi Hulu Langat (@azleen_sendayutinggihululangat)


Ready stock Bekas kecil dgn pelbagai fungsi. Penyamar noda ni jg blh dijadikan highlight pd wajah. Belian Online whatsapp (AZLEEN) 0173073592 | 0104300822 utk khidmat runding. #sendayutinggihululangat #hargapromosi #CODRM3AmpangCherasHuluLangat #concealer #restock

SABUN KOLAGEN NURRAYSA (@nurraysabeauty_malaysia)


#PARUT ALERGI MAKIN PUDAR. . Lelaki pun boleh pakai tau sabun nurraysa ni. Bukan perempuan aje. . Beli banyak2 terus boleh simpan buat stok berbulan-bulan. Sebab tu kite suggest, kalau order sabun kolagen nurraysa, better order 3 sekali sebab ade harga special.😁 . Sebab apa nak kena beli 3 terus? Meh nak habaq mai 👉1 kotak RM30.90sm/RM35.90 (jimat 31.90) 👉3 kotak RM92sm/RM107ss (jimat RM118) JIMAT BETUL KAN?? . Jom lekas order sabun kolagen nurraysa 3 sekaligus. 📱Whatsapp sis ke 019-4793851 . #sabunkolagen #hargapromosi

SABUN KOLAGEN NURRAYSA (@nurraysabeauty_malaysia)


#jerawat KECUT MUKA MAKIN PUTIH CERAH . Beli banyak2 terus boleh simpan buat stok berbulan-bulan. Sebab tu kite suggest, kalau order sabun kolagen nurraysa, better order 3 sekali sebab ade harga special.😁 . Sebab apa nak kena beli 3 terus? Meh nak habaq mai 👉1 kotak RM30.90sm/RM35.90 (jimat 31.90) 👉3 kotak RM92sm/RM107ss (jimat RM118) JIMAT BETUL KAN?? . Jom lekas order sabun kolagen nurraysa 3 sekaligus. 📱Whatsapp sis ke 019-4793851 . #sabunkolagen #hargapromosi

SABUN KOLAGEN NURRAYSA (@nurraysabeauty_malaysia)


#jerawat KECUT MUKA MAKIN PUTIH CERAH . Beli banyak2 terus boleh simpan buat stok berbulan-bulan. Sebab tu kite suggest, kalau order sabun kolagen nurraysa, better order 3 sekali sebab ade harga special.😁 . Sebab apa nak kena beli 3 terus? Meh nak habaq mai 👉1 kotak RM30.90sm/RM35.90 (jimat 31.90) 👉3 kotak RM92sm/RM107ss (jimat RM118) JIMAT BETUL KAN?? . Jom lekas order sabun kolagen nurraysa 3 sekaligus. 📱Whatsapp sis ke 019-4793851 . #sabunkolagen #hargapromosi

Sihat > Kurus > Cantik (@chanteq_bymizsshu)


YOUTH SKINCARE, BAKAL MENJADI FENOMENA !! . YOUTH Skincare ni merupakan set penjagaan wajah dari Shaklee yang akan menggantikan Nutriwhite and Enfuselle skincare. . Seriously Set Penjagaan Kulit Youth Shaklee memang sangat best and better than the previous skincare sebab ianya adalah produk yang berkualiti premium tapi dijual pada harga yang sangat berbaloi. . Jom saya kongsikan tentang set penjagaan kulit terbaru daripada Shaklee iaitu Youth. . Mengandungi 6 PRODUK PENJAGAAN KULIT YANG TERBAIK: . 🎈Luminous Gel Oil Cleanser - membersih, menghalus dan menyediakan kulit kita secara lembut untuk wajah yang lebih berseri . 🎈Perfecting Skin Toner - membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit. . 🎈Youth Activating Serum - menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih berseri dan lebih muda . 🎈Age Defense Moisturizer (SPF50) - melindungi, menyuburkan dan melembapkan kulit serta meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit . 🎈Advanced Renewal Night Cream - menyokong proses pembaharuan sel kulit agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri . 🎈Radiance C + E - berfungsi untuk rawatan khusus untuk kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus . 7 KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE: . ✅ Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 ‘patent pending’. . ✅ Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 2500 jenis bahan kimia berbahaya. . ✅ Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit. . ✅ Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda. . ✅ Produk ‘Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan. . ✅ Bebas kekejaman ke atas haiwan. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian. . ✅Bebas Gluten . No wonder Shaklee berani jamin yang Youth Skincare ni 100% BERKESAN. You should try 😎😎 . @chanteq_bymizsshu 0182447995 . #myyouthshaklee #youthskincare #100%berkesan #hargapromosi #youthpromosi #youth #youthklang #youthcodklang #youthcodshahalam #sedekadmuda #lookingbeautifulbeyouthful

Wowskin Vitamin Serum (@byseven7february)


Wowskin SANGAT WANGI baunyaaa. SELESA je muka ni tau! Bukan stakat WANGI, tp boleh MENGECUTKAN + MENGURANGKAN JERAWAT tuuu 😍 . . Kan dah cakap, semua masalah kulit boleh dirawat. Apa? Tak ada masalah kulit? . . Tak ada masalah kulit, kulit dah tersedia cantik, dah flawless pon kena JAGA yee. WAJIB! Kalau tak jaga, TAK KEKAL LAMA kecantikan tuuu 💋 . . Taknak kan? Kan? So Vitaminkan Kulit dgn Wowskin. Biar Wowskin yg "kerjakan" kulit awak! . . Love you Wowskin 😘 . . . #serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual

Wowskin Vitamin Serum (@cheekyblossom.co)


KULIT CERAH, LICIN, EYEBAG HILANG! Sape tak suka kan kalau muka makin pulih 😍 . . Sape2 yg kulit gelap/sunburn tu, jgn ragu2 utk mencuba Wowskin. Pasti masalah gelap/sunburn akan pulih. Bukan hanya pulih, HILANG TERUS! . . Muka pon LICIN bak KULIT TOMATO. Pasti suka kannn?? Eyebag semua tak kelihatan lagi. So takyah risau dah tido lewat. Sapu terus Wowskin, bangun esok pagi, eyebag dah tak ada lagi 😘 . . Jom Wowskin! Beribu masalah dapat diselesaikan! Tak percaya? Cuba duluuu 😎. . . . HARGA PROMOSI! 😍 . . DM/ Whatsapp cecepat 💋 . . . #serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #sales #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

Wowskin Vitamin Serum (@cheekyblossom.co)


Day Serum - Vitamin B3 . Salah satu Vitamin yg sangat bagus & sihat utk kulit. Apa MANFAAT VITAMIN ni? . . 1) ANTI-REDNESS Membantu menghilangkan kemerahan akibat keradangan kulit ataupon jerawat. Kesan2 merah pada kulit cepat hilang . . 2) IMMUNE BOOSTING Membantu meningkatkan ketahanan sistem kulit wajah kita. Kulit kekal tegang & tak mudah kedut. Kekal awet muda gituuu . . . 3) ANTIOXIDANT Membantu mengehadkan penghasilan radikal bebas pada kulit yg menjadi punca kulit tidak sihat. Menghalang bakteria yg tidak baik utk kulit . . 4) SKIN GLOWING Membantu memastikan wajah awak semakin glowing semula jadi. Sape taknak glowing kan? Muka glowing & sihat dgn vitamin dlm serum ni . . Waaa konfiden level mesti makin bertambah kan bila baca manfaat Vitamin dalam serum ni? 😉 . . Cecepat dapatkan serum ni. Kulit FLAWLESS-GLOWING-CERAH-SIHAT 😘 . . . . . HARGA PROMOSI. + FREE BEG MAKEUP KIT 😍 . . DM/ Whatsapp cecepat 💋 . . . #serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #sales #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

Sihat > Kurus > Cantik (@chanteq_bymizsshu)


YOUTH SKINCARE, BAKAL MENJADI FENOMENA !! . YOUTH Skincare ni merupakan set penjagaan wajah dari Shaklee yang akan menggantikan Nutriwhite and Enfuselle skincare. . Seriously Set Penjagaan Kulit Youth Shaklee memang sangat best and better than the previous skincare sebab ianya adalah produk yang berkualiti premium tapi dijual pada harga yang sangat berbaloi. . Jom saya kongsikan tentang set penjagaan kulit terbaru daripada Shaklee iaitu Youth. . Mengandungi 6 PRODUK PENJAGAAN KULIT YANG TERBAIK: . 🎈Luminous Gel Oil Cleanser - membersih, menghalus dan menyediakan kulit kita secara lembut untuk wajah yang lebih berseri . 🎈Perfecting Skin Toner - membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit. . 🎈Youth Activating Serum - menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih berseri dan lebih muda . 🎈Age Defense Moisturizer (SPF50) - melindungi, menyuburkan dan melembapkan kulit serta meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit . 🎈Advanced Renewal Night Cream - menyokong proses pembaharuan sel kulit agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri . 🎈Radiance C + E - berfungsi untuk rawatan khusus untuk kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus . 7 KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE: . ✅ Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 ‘patent pending’. . ✅ Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 2500 jenis bahan kimia berbahaya. . ✅ Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit. . ✅ Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda. . ✅ Produk ‘Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan. . ✅ Bebas kekejaman ke atas haiwan. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian. . ✅Bebas Gluten . No wonder Shaklee berani jamin yang Youth Skincare ni 100% BERKESAN. You should try 😎😎 . @chanteq_bymizsshu 0182447995 . #myyouthshaklee #youthskincare #100%berkesan #hargapromosi #youthpromosi #youth #youthklang #youthcodklang #youthcodshahalam #sedekadmuda #lookingbeautifulbeyouthful

Sihat > Kurus > Cantik (@chanteq_bymizsshu)


YOUTH SKINCARE, BAKAL MENJADI FENOMENA !! . YOUTH Skincare ni merupakan set penjagaan wajah dari Shaklee yang akan menggantikan Nutriwhite and Enfuselle skincare. . Seriously Set Penjagaan Kulit Youth Shaklee memang sangat best and better than the previous skincare sebab ianya adalah produk yang berkualiti premium tapi dijual pada harga yang sangat berbaloi. . Jom saya kongsikan tentang set penjagaan kulit terbaru daripada Shaklee iaitu Youth. . Mengandungi 6 PRODUK PENJAGAAN KULIT YANG TERBAIK: . 🎈Luminous Gel Oil Cleanser - membersih, menghalus dan menyediakan kulit kita secara lembut untuk wajah yang lebih berseri . 🎈Perfecting Skin Toner - membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit. . 🎈Youth Activating Serum - menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih berseri dan lebih muda . 🎈Age Defense Moisturizer (SPF50) - melindungi, menyuburkan dan melembapkan kulit serta meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit . 🎈Advanced Renewal Night Cream - menyokong proses pembaharuan sel kulit agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri . 🎈Radiance C + E - berfungsi untuk rawatan khusus untuk kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus . 7 KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE: . ✅ Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 ‘patent pending’. . ✅ Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 2500 jenis bahan kimia berbahaya. . ✅ Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit. . ✅ Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda. . ✅ Produk ‘Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan. . ✅ Bebas kekejaman ke atas haiwan. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian. . ✅Bebas Gluten . No wonder Shaklee berani jamin yang Youth Skincare ni 100% BERKESAN. You should try 😎😎 . @chanteq_bymizsshu 0182447995 . #myyouthshaklee #youthskincare #100%berkesan #hargapromosi #youthpromosi #youth #youthklang #youthcodklang #youthcodshahalam #sedekadmuda #lookingbeautifulbeyouthful

BawalCrepe/Chiffon/Fringe🌸 (@fzsimply_johor)


Bawal Heavy Chiffon 🌸 Here's from my own FEEDBACK 🎉 Alhamdulillah tudung dapat membentuk dengan sangat cantik 😍 SENANG BENTUK & material pun terbaik 💐 Bawal Heavy Chiffon ni juga adalah salah satu favourite admin taw uolls 😘 And something special is, Bawal heavy chiffon ni bidang 45 taw. TAPI bila kita pakai, tudung ni lebih labuh dari bidang 45. So, ia sangat adjustable 😍 and paling penting dapat tutup aurat dengan sempurna 🌸🌸 #Bawalcrepemurah #murah #bawalhelwamurah #helwa #crepe #hargapromosi #promo #crepehelwacombo #tudungonline #tudungonlinemurah #shawl #shawlmurah #shawlcantik #shawlinstant #tudung #hijabviral #viral #shawllabuh #hijabstyle #hijabmoden #tudungmurah #tudungmuslimah #jenamamalaysia #handmade #shawlviral #tudungviral #muslimah #fashion

Hannan ❤️ (@hannanlove)


Sapu Wowskin je KULIT dah CERAH. Sunburn yg susah hilang tu pon MAKIN HILANG. Hmm awak yg belum cuba tu, taknak cuba kea 😚 . . Dalam serum ni ada Vitamin E utk hilangkan sunburn dgn berkesan dan yg paling penting ada Vitamin B3 sebagai Immune Booster utk kuatkan lagi lapidan kulit. Kulit pon taklah mudah sunburn. Yeayyy 😍 . . Jom cuba Wowskin! Jom sama2 cantikkkkk . . BERMINAT? Whatsapp www.wasap.my/60122617170/ www.wasap.my/60122617170/ www.wasap.my/60122617170/ . . #serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #sales #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

logo

We are working more and more every day to observe what purpose people use to Instagram and to share these statistics with people all over the world.

Contact with us

© 2018 Picgurum. This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.