MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)

MANAGER AT PAANPICTURES

@farhan_caloy

Photograper is my live-Chef is my life-Art in pictures is my style--Canon Photomarathon champion2017....Paanpictures my ig 🇯🇵🇲🇾🇲🇨🇵🇱🇰🇷🇧🇳

  • 498 Posts

  • 1,291 Followers

  • 669 Following

Kadang kala Allah hilangkan sekejap kita matahari,
Kemudian Dia datangkan pula kita guruh & kilat,
Puas kita menangis dimana perginya matahari,
Rupanya Allah nk hadiahkn kita  pelangi...
#paanpictures#vespa#vespaindonesia#vespa946 #vespamalaysia #vespaitaly #vespamerah #vespaclassic #malaysia#vespakualalumpur#vespashop #google #yahoo #87

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


Kadang kala Allah hilangkan sekejap kita matahari, Kemudian Dia datangkan pula kita guruh & kilat, Puas kita menangis dimana perginya matahari, Rupanya Allah nk hadiahkn kita pelangi... #paanpictures#vespa#vespaindonesia#vespa946 #vespamalaysia #vespaitaly #vespamerah #vespaclassic #malaysia#vespakualalumpur#vespashop #google #yahoo #87

Assalamualaikum morning...moge kalian jadi anak2 yang berguna satu hari nanti meski pun kalian tidak mengetahui siapa ibu bapa kalian...ak sayang anak2 ni lov u korang blaja rajin2✌🏻...
•
Jangan takut bersedekah insyaallah akan ade balasanye kelak...
Rezeki yang kita dapat bukan untok kita sorang
adakalanya kita menumpang rezeki orang...😘♥️
#goodmorning #school#anak#kids #style #allahuakbar #allah #anakangkat

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


Assalamualaikum morning...moge kalian jadi anak2 yang berguna satu hari nanti meski pun kalian tidak mengetahui siapa ibu bapa kalian...ak sayang anak2 ni lov u korang blaja rajin2✌🏻... • Jangan takut bersedekah insyaallah akan ade balasanye kelak... Rezeki yang kita dapat bukan untok kita sorang adakalanya kita menumpang rezeki orang...😘♥️ #goodmorning #school#anak#kids #style #allahuakbar #allah #anakangkat

Alhamdullilah dapat rezeki lagi workshop kat jepon..dapat grand prize elmina photo contest...thanks sime darby..dapatla explore lagi dalam photography...4kali aku pg shoot kat elmina ni subuh2 dah ade kt situ demi sekeping gamba...bukan mudah nk hasilkn sekeping gamba yang bernilai alhamdullilah rezeki tak pernah salah alamat...dan mungkin jugak rezeki nk dirikan masjid kot🤣🤪eh oklah see u at japan jai♥️...
workshop with Zung - Ninja Photographer at Japan 2018 #elminaphotocontest #simedarby#canon

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


Alhamdullilah dapat rezeki lagi workshop kat jepon..dapat grand prize elmina photo contest...thanks sime darby..dapatla explore lagi dalam photography...4kali aku pg shoot kat elmina ni subuh2 dah ade kt situ demi sekeping gamba...bukan mudah nk hasilkn sekeping gamba yang bernilai alhamdullilah rezeki tak pernah salah alamat...dan mungkin jugak rezeki nk dirikan masjid kot🤣🤪eh oklah see u at japan jai♥️... workshop with Zung - Ninja Photographer at Japan 2018 #elminaphotocontest #simedarby#canon

Alhamdullilah syukur yaallah thanks to allah dapat tecalon untok canon youth ambassador aminn syukur sangat tak dapat digambarkan happynye la hai hehehe...tak ku duge dapat rezeki sebesar ini...pemulaan yang baik untok awal tahun 2018 dan akan buat yang terbaik untok malaysia🤪...moge dapat capai pencapaian yg terbaik dalam malaysia & international photography...thanks canon malaysia✌🏻🤗😘.Aminnnn
#canonambassador#ambassador 📸📸📸

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


Alhamdullilah syukur yaallah thanks to allah dapat tecalon untok canon youth ambassador aminn syukur sangat tak dapat digambarkan happynye la hai hehehe...tak ku duge dapat rezeki sebesar ini...pemulaan yang baik untok awal tahun 2018 dan akan buat yang terbaik untok malaysia🤪...moge dapat capai pencapaian yg terbaik dalam malaysia & international photography...thanks canon malaysia✌🏻🤗😘.Aminnnn #canonambassador#ambassador 📸📸📸

Selamat Morning geng...ank dare ak sebelom g skolah ni kje die sblm g skolah selfie dan amek gamba kasot...haahhaha alahaiiii manela kau blaja ni aa woi...nasib xnangis kt skolah...#sekolah #tadika#kids#morning #malaysia

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


Selamat Morning geng...ank dare ak sebelom g skolah ni kje die sblm g skolah selfie dan amek gamba kasot...haahhaha alahaiiii manela kau blaja ni aa woi...nasib xnangis kt skolah...#sekolah #tadika#kids#morning #malaysia

Alhamdullillah skejap je 5tahun jage dieni dh skolah....Fareezsha Ezara masok skolah dah yg adik die feeling2 masok skolah gak ayat die “NAK ANTA G LAH”katenye #sekolah#tadika

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


Alhamdullillah skejap je 5tahun jage dieni dh skolah....Fareezsha Ezara masok skolah dah yg adik die feeling2 masok skolah gak ayat die “NAK ANTA G LAH”katenye #sekolah#tadika

kerja oh mesty kerja tiada apa yang percuma...azam baru idop baru umo dh byk jai separoh abad dah cite die jai La la la oklah bai🤪#litbymahsing#canon #saucony #lala

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


kerja oh mesty kerja tiada apa yang percuma...azam baru idop baru umo dh byk jai separoh abad dah cite die jai La la la oklah bai🤪#litbymahsing#canon #saucony #lala

Ketika burung hidup, ia makan ulat, Ketika burung mati, ulat makan burung.Waktu terus berputar sepanjang zaman. Kitaran kehidupan terus berlaku.Jangan merendahkan siapapun dalam hidup, bukan kerana siapa mereka, tetapi kerana siapa diri kita...
•
•

#paanpictures#soloshooting#paanpictures#instadaily#photographer#artwork#vacation#instagram#instafashion#instafamous#instafollow#malaysia#style#travel#travelphotography#WHPiamge#instagram#shooting#vsco#view#art#artistsoninstagram#artist#langkawi

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


Ketika burung hidup, ia makan ulat, Ketika burung mati, ulat makan burung.Waktu terus berputar sepanjang zaman. Kitaran kehidupan terus berlaku.Jangan merendahkan siapapun dalam hidup, bukan kerana siapa mereka, tetapi kerana siapa diri kita... • • #paanpictures#soloshooting#paanpictures#instadaily#photographer#artwork#vacation#instagram#instafashion#instafamous#instafollow#malaysia#style#travel#travelphotography#WHPiamge#instagram#shooting#vsco#view#art#artistsoninstagram#artist#langkawi

Family photography workshop  with Canon today....alhamdullilah banyak ilmu photography aku dapat arini jai...thanks canon insyaallah akan digunekan sebaik mungkin😘oklah bai #canon#canonmalaysia #photooftheday

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


Family photography workshop with Canon today....alhamdullilah banyak ilmu photography aku dapat arini jai...thanks canon insyaallah akan digunekan sebaik mungkin😘oklah bai #canon#canonmalaysia #photooftheday

Ni lah ragam anak2 aku coklat sekotak kongsi belime hahaha...bia sikit same2 rase ok anak2...sok kt g beli kilang coklat teros🤣mlmni nk klua penatla geng😘Doakan rezeki along ye anak2 nanti boleh beli stock coklat letak kat rumah biar korang semua bambam dan sentiasa gumu2 hahahahhahahaha
#anak#anakangkat#rezekianak2#rezekihalal#rezeki#malaysia#kualalumpur

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


Ni lah ragam anak2 aku coklat sekotak kongsi belime hahaha...bia sikit same2 rase ok anak2...sok kt g beli kilang coklat teros🤣mlmni nk klua penatla geng😘Doakan rezeki along ye anak2 nanti boleh beli stock coklat letak kat rumah biar korang semua bambam dan sentiasa gumu2 hahahahhahahaha #anak#anakangkat#rezekianak2#rezekihalal#rezeki#malaysia#kualalumpur

Alamak tros tedelay nk g opis stuck jap layan industani🤫🤩🤭 ishh jgn bgtau org hahahahaha oklah bai✌🏻🤫
#dilwaledulhanialejayenge #family#home#kualalumpur#malaysia

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


Alamak tros tedelay nk g opis stuck jap layan industani🤫🤩🤭 ishh jgn bgtau org hahahahaha oklah bai✌🏻🤫 #dilwaledulhanialejayenge #family#home#kualalumpur#malaysia

Assalamualaikum 2018 
Waalaikumsalam 2017 
selamat Morning 2018 
Aku adalah aku
Diawalnye aku
diakhirnya juga adalah aku....
oklah bai😘
#2018#vespa#vespasuper#vespamalaysia#vespahobby#malaysia#kualalumpur#putrajaya#instagram#instagood#instagrammers#instaday#pedro

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


Assalamualaikum 2018 Waalaikumsalam 2017 selamat Morning 2018 Aku adalah aku Diawalnye aku diakhirnya juga adalah aku.... oklah bai😘 #2018#vespa#vespasuper#vespamalaysia#vespahobby#malaysia#kualalumpur#putrajaya#instagram#instagood#instagrammers#instaday#pedro

FEEL.FUNKY.FUNNY MOMENT
WITH FEDERAL HOTEL KUALA LUMPUR..
HAPPY 60 YEARS
#funwith60
#thefederalkl

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


FEEL.FUNKY.FUNNY MOMENT WITH FEDERAL HOTEL KUALA LUMPUR.. HAPPY 60 YEARS #funwith60 #thefederalkl

Congratulation to The Federal Kuala Lumpur 
For the celebration of the 60 years of 
Malaysian Hospitality. 
May the coming years will be as bright as the stars and as colourful as the universe.

#funwith60
#thefederalkl

MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)


Congratulation to The Federal Kuala Lumpur For the celebration of the 60 years of Malaysian Hospitality. May the coming years will be as bright as the stars and as colourful as the universe. #funwith60 #thefederalkl